vissza

Karácsonyi meglepetés: itt a NeoRhythm!

dec
11
2020

Agyunk működését különböző frekvenciájú agyhullámok jellemzik. A különböző agyhullámokhoz meghatározott funkciók, érzelmi-, fizikai-, szellemi jellegzetességek társulnak. A NeoRhythm olyan frekvenciákat bocsát ki, melyekkel agyad szinkronizálódni képes, ez pedig lehetővé teszi számodra, hogy elérd a kívánt mentális-lelki-fizikai állapotot!

Mit mondanak a szakértők?
„ A kliensekkel való munkámat gazdagítja. A NeoRhythm által kínált különféle lehetőségek hatásosak és folyamatosan hozzáadnak a klienseimmel folytatott terápiás munkámhoz. A NeoRhythm a tudatosságon alapuló életmódot támogatja és segít csökkenteni a stressz mértékét.”
Dr. Alexandra Müller, a pszichológia doktora, Németország

„Ebben a stresszes időszakban a NeoRhythm különösen értékes segítséget nyújt! Azok a programok, amelyekre a leginkább támaszkodom az “Energia és Vitalitás” valamint a “Összpontosítok”. Ezeket minden nap használom, mert segítenek végigvinni a teendőimet akkor is, amikor egyébként elkalandozna a figyelmem, vagy amikor kimerülnék.”
Melissa Davis
Klinikai pszichológus

„Tényleg lelassítja az agyad. A nyugodt alvást, valamint a relaxációt támogató programokkal kapcsolatban azt vettem észre, hogy tényleg lelassítják az agyam. Számos, hasonló eszközt kipróbáltam, de a NeoRhythm egyedülálló, méghozzá a Pulzáló Elektromágneses technológiának köszönhetően.”
Dr. Cody Rall
a haditengerészet pszichiátere, specializáció: neuro-technológia

„Gyerekeket és felnőtteket egyaránt kezelek a NeoRhythm-mel. A NeoRhythm-et számos kliensemnek felkínálom alternatív- vagy kiegészítő terápiaként több, általam kezelt állapotra mint például ADHD, depresszió, szorongás, Poszttraumás stressz szindróma…”
Dr. Eedmund Cavazos
gyermek-, serdülő- és felnőtt pszichiáter, USA

Minden tevékenységünk különböző frekvenciájú – delta, téta, alfa, béta és gamma – agyhullámok formájában is megjelenik. A NeoRhythm meghatározott agyi funkcióknak megfelelő frekvenciákat bocsát ki, amelyekhez az agy hozzáigazodik (szinkronizálódik), tökéletes mentális környezetet teremtve a kívánt tevékenység-, kedélyállapot-, szellemi teljesítmény- vagy éppen energiaszint kialakításához. Ezt a folyamatot nevezzük agyhullám-szinkronizációnak. A NeoRhythm 7 stimulációs programjának mindegyike tudományosan meghatározott frekvenciákat használ.
Itt van például : a „ Nyugodtan alszom” program.
Tudtad, hogy: mély alvás szükséges ahhoz, hogy az immunrendszered célzott immunválaszokat hozzon létre? Hogy mély alvás közben regenerálódnak a sejtjeid-szöveteid?
Hogy a zsírok-, fehérjék-, szénhidrátok egészséges feldolgozásához szükséges növekedési hormont is főként a mély alvás fázisában termeled?
Ezért sem mindegy, milyen az alvásminőséged... Megfelelő minőségű alvással sokkal hatékonyabb lehet a testtömeg-kontroll, a fertőzésekkel szembeni védekezőképesség, a sérülésekből-, betegségekből történő regenerálódás.
A mély alvás kialakításában sokat segít, ha este már nem "ingerled" az agyad kék fénnyel - ez a frekvenciatartomány ugyanis azt üzeni az agynak, hogy nappal van! Ha pedig az egész éjszakát szeretnéd pihentető, megfelelő minőségű alvással tölteni, akkor próbáld ki a NeoRhythm "Nyugodtan alszom" - stimulációs programját és hagyd, hogy az agyad rászinkronizálja magát a mély alvás frekvenciáira…

Kettőt fizet, hármat kap! 1 készülék vásárlása esetén 34 százalékos kedvezmény! Karácsonyi akciónkról bővebben:
https://www.omnipemf.hu/neorhythm/

Partnereink