vissza

Június 2-án éjfélkor véget ért a szavazás!

jún
3
2018

„Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat, második szakasza – az internetes szavazás- az Önök segítségével lezárult. Köszönjük érdeklődésüket, a rengeteg kérdést, buzdítást! Örülünk, hogy ilyen sokan szurkoltak orvosukért, hogy folyamatosan négyóránként szavaztak,hogy meghálálják a TOP listás praxisok áldozatos munkáját.

Érkeznek a megjegyzések,folyamatosan jelzik, hogy nem látják a végeredményt. Így igaz, hiszen a díjátadóig a 10-10 TOP listás orvos nevét ismét ABC rendben olvashatják, ugyanúgy mint a szavazás kezdetén. A szeptemberi ünnepélyes díjátadóval egy időben megnézhetik majd portálunkon, hogy ki nyerte meg a nemes versengést határon innen és határon túl! Addig viszont sürgető üzeneteik ellenére kérjük türelmüket!
A Google analízisei alapján tudjuk, hogy május 20-a és június 2-a között, 14 napon át általában 2-3000 közötti látogató szavazott portálunkon naponta, azonban akadt olyan nap is, amikor 5000 fölött volt a böngészők és a voksolók száma. Látogatóink száma a szavazás két hete alatt az elmúlt években átlagosan 30-40000 közé tehető. Idén sem volt ez másképpen, hiszen már a zárás előtt egy nappal túlléptük a bűvös 40.000-ret, és 54.267 látogatóval zártunk.
Ami a szavazatokat illeti- nem feltétlenül azonos a látogatók és a voksolók száma, hiszen sokan csak híreket olvasnak és nézelődnek- itt is hozzuk az elmúlt évek eredményeit:az éjféli záráskor 46.407 szavazatot összesítettünk. A Google analízise alapján tudjuk, hogy az oldalmegtekintések száma / ami azt jelenti, hogy nemcsak szavaznak látogatóink, de nézegetik az ajánlásokat, meg a híreket / több mint 218.533!
A Google azt is jelzi, mely portálok generálják a legtöbb szavazatot. Ezek a következők: Felvidék.ma, Sandorfalva.hu, webbeteg.hu, weborvos.hu, medicalonline.hu, evpraxisa.hu, karpatalja.ma, blikkruzs.hu, blikk.hu és a saját oldalunk.
A legtöbb hazai szavazat a következő városokból jött: Budapest, Mezőkövesd, Nyíregyháza, Debrecen, Bonyhád, Szeged, Kecskemét, Sándorfalva. A legtöbb határon túlit Marosvásárhely, Kolozsvár, Bukarest, Brassó, Szováta, Csíkszereda, Pozsony és Ungvár lakosai küldték.
Kinyílt a világ a TOP 20 számára, hiszen Amerika, Brazília, az Egyesült-Királyság, Csehország, Németország, Franciaország, Kanada, Írország, Oroszország 501 városából szavaztak. Néhány név és szám: Bécs 87, London 87, Párizs 68, Dublin 38, Prága 29, Frankfurt 18, Harlem 16, Barcelona 12, Róma 10, Brüsszel 8, New York 7, Milánó 6, Atlanta 6, Madrid 5, Toronto 4, Tel-Aviv, Los Angeles, Miami 3-3-3 szavazat, Volgográdból, Dubaiból és Sao Paolóbó városonként 2 szavazat érkezett.
„Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat díjátadó gálájára szeretettel várjuk Önöket szeptemberben. Portálunkon és Facebook oldalunkon is közöljük a pontos időpontot és a helyszínt! Gratulálunk a TOP listásoknak és szavazóiknak is!

Partnereink