vissza

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / hazai 2.

szept
15
2018

Dr. Molnár Károly Mezőkövesdről feleségével, Julikával együtt alkotja a praxist. Kézen fogva mennek a színpadra, sugározzák a szeretetet és az összetartozást. Hajszálon múlott, hogy nem ő nyerte meg a hazaiak versenyét, rengetegen álltak csatasorba érte.  
- Az egyik ajánlom Kozma doktor volt, aki már évekkel ezelőtt elnyerte a 2. helyezést ezen a pályázaton. Így Mezőkövesdről már ketten vagyunk díjazottak.  Büszke vagyok az ajánlóimra, egyik gimnazista társam is köztük volt, sőt most is elkísért  a díjátadóra.
13 ajánlója között van beteg, orvostanhallgató, debreceni tanszékvezető, de járási szakfelügyelő orvos is. ”Városunk "Molnár Karcsi Doktora" közvetlenségét, kimagasló empátiás képességét, betegei iránti elkötelezettségét, magas szakmai tudását legenda övezi. Kimagasló diagnosztikai képessége sok betege életét mentette meg. Sokszor este 9-10 óráig ott van a rendelőben, és teszi a dolgát, pedig a rendelés csak 17 óráig tart!” Feleségével -aki asszisztense egyben-együtt önzetlenül létrehozták és több évtizede működtetik az "Add a Kezed Lakóotthon"-t, a fogyatékkal élők számára. „