vissza

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / határon túli 1.

szept
15
2018

- Türelem és a szeretet kell a betegnek, amit szívből csinálsz az  visszafordul- állítja a határon túli nyertes Dr. Cuzic Melinda Szovátáról.  Melinda és a második helyezett Dr. Vrezgó Erzsébet fej-fej mellett szálltak ringbe az első helyért, a hálás erdélyi és felvidéki  szurkoló csapat néha óránként változtatta helyezésüket. A fiatal doktornő 18 ajánlást kapott.
„ Az év praxisa a Kárpát-medencében díjra   páciensei mellett javasolta a Rhéma Alapítvány elnöke, a szovátai polgármesteri hivatal munkatársa, a nyugdíjas pedagógus és a Bernády Közművelődési Egylet vezetője is. Azt mondják, rangos előd után vette át  a praxist a fiatal orvos, „akit mintha angyalok segítettek volna. A mi Melindánk 92 éves édesanyánkhoz hívás nélkül is belépett látogatni. Áldotta is anyánk!”
„Karácsonyi koncertünkön árva gyerekek kézműves ajándékait árulta. Igazi transzilvániai orvos, anyanyelvi szinten magyar, apanyelvi szinten román, minden betegéhez a neki legmegfelelőbben szól, szívvel-lélekkel gyógyítva, ha kell vasárnap, ha kell ünnepnapon, ha kell éjszaka.”
Melinda „ kampányfőnöke” az internetes szavazás idején a mamája és a barátnője volt.

Partnereink