vissza

Gyógyulj és tervezd meg az életedet!

febr
24
2020

Bulla  Bianka  valóságtervező februári előadásán többek között arról beszélt, hogy sok embernek fogalma sincs arról, hogy ideje nagy részét- ahogyan ő fogalmazott: “zsugorodó”, frusztrált állapotban tölti – ezért aztán nem látja, nem is láthatja az összefüggéseket a gyakran átélt érzelmei és az általános testi állapota- pld. immungyengeség, rossz emésztés, hízás- között.” .
Pedig ma már tudjuk, hogy meghatározott élmények meghatározott testi működéssel társulnak. És ezt a matematikai  neurodinamika alaptechnológiájára épülő egészség mérés eredményei is remekül mutatják. A Velencei Green Residence rendezvényterme tele hallgatókkal. Van aki ujjong az eredményei láttán – a biológiai életkora 18 évvel kevesebb, mint a kronológiai- van, aki elcsügged, kronológiai koránál 5-10 évvel is idősebb eredményeitől, mert a teste komoly kimerültségről árulkodik. De ez csak a kiindulópont, hiszen megfelelő ismeretekre épülő módszerekkel tudatosan javíthatunk különböző szerveink állapotán, illetve azok együttműködésén, harmóniáján.
Mi ennek a tudományos alapja? A Heart Math Institute kutatói többek között a szív működését, a szív és az idegrendszer együttműködését, az érzelmeknek a szívre és az egész test működésére történő hatásait vizsgálják. Az egyik vizsgálat résztvevői azt a feladatot kapták, hogy előre meghatározott érzelmi állapotokba hozzák magukat, miközben a kezükben egy DNS-t tartalmazó kémcsövet tartottak. A kísérletekből egyértelműen kiderült, hogy meghatározott érzelmek meghatározott módon változtatják a DNS-molekula térszerkezetét! Az örömtől nyúlik, a szorongástól zsugorodik a DNS! Azaz gondolati- érzelmi struktúránkkal- ha akarjuk- befolyásolni tudjuk a testünk működését is!
Meg lehet tanulni, és érdemes is!

https://www.legyegesz.hu/ismerj-meg-bennunket/