Tudták, hogy a hunok nem a harcművészetükről, hanem az orvosaikról voltak a leghíresebbek, akik gyógyítani is tudtak ételeikkel? Sőt, arra is képesek voltak, hogy megelőzzék a betegségeket.
Dzsingisz kán unokája a hős Kublaj kán aki nagyapjától a mongol Birodalmat örökölte két hétig nem aludt , és így vezette seregét a harcba. Nem ittak energia italokat, és emésztő pirulákat sem kapkodtak be. A hun sereg egy másik , kinai feljegyzés szerint 500 kilométert lovagolt egyfolytában egy nap és egy éjjel majd másnap megütközött az ellenséggel és legyőzte. Mert tudták, hogy fűben fában orvosság van. És mi vajon tudjuk? Pedig egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszünk, hogy egy gyorsétteremben kapunk be valamit, hogy tartósítószeres konzerveket tömünk magunkba, vagy valami egészen mást csinálunk. Erről szól a Gyógyító ételek.
Akik megosztják önökkel véleményüket:
Dr. Audikovszky Mária a Szent Imre Oktató Kórház lipidológus főorvosa, , Bulla Bianka egészségügyi tréner és Dr. Sándor Edit a Pharma Nord orvos igazga
Műsorvezető-szerkesztő: B. Király Györgyi
Segítsen, hogy az ön igényeihez igazodva alakítsuk az oldalt!
Google adatvédelmi iránylevek
nem
igen