Hozzávalók:
Ha fagyasztott sóskapürét használunk, akkor kiolvasztjuk és kinyomkodjuk, ha friss sóskából készítjük, akkor egy kevés tejjel először turmixoljuk le a sóskát. A tojás egészben verjük fel egy csipet sóval és fehérborssal ízesítjük. Keverjük össze a sóskával és a liszttel, valamint annyi tejjel, hogy egy jó sűrű masszát kapjunk. A hagyományos palacsintatésztánál sűrűbbet. Közepesen forró, teflon bevonatú serpenyőbe tegyünk egy kanálnyi masszát és egy picit oszlassuk szét. Amikor buborékok jelennek meg a tetején, akkor kell megfordítani.
Ehetjük reggelire, például tejföllel vagy sajtkrémmel. Lehet előétel is salátával és dresszinggel.
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 15 perc
Ár: 250 Ft
Kónya Zoltán
Segítsen, hogy az ön igényeihez igazodva alakítsuk az oldalt!
Google adatvédelmi iránylevek
nem
igen