vissza

Egészséges vagy?

szept
3
2021

Megmérjük!

"Úristen, ez tényleg működik" - ezt a mondatot sokszor hallottam már és minden alkalommal lelkesít engem is! Amikor valaki kimerülten vagy idegesen érkezik hozzánk, ez látszik is az Egészség-mérés eredményein. Amikor 1-2 órával később újra elvégzünk egy mérést úgy, hogy az -illető közben egy frissen tanult gyakorlatot végez, én már előre mosolygok. Tudom, hogy az eredmények láttán visszakúszik a szívébe valami, amit talán már évek-, évtizedek óta más emberekbe, dolgokba, külső körülményekbe helyezett- a saját magába vetett BIZALOM.
Nézzétek a 2 képet! A 2  Egészség-mérés között 3,5 óra telt el.

Nézzétek meg a 2. mérés eredményeit: ez a test tökéletes állapota! Ebben az állapotban :
- gyorsabban gyógyulsz
-  könnyedén hozol döntéseket
- jobban emésztesz
- gyorsabban tanulsz
 - egyszerűen jól érzed magad a bőrödben!
Mindez tanulható - és ahogy látjátok: "megcsinálható".
Ha szeretnél az egészséged megőrzésével és építésével foglalkozni várlak Budaörsűn!Szeptember 11-én, szombaton Kiscsoportos Egészség-méréseket tartok, 2-3-4 fős csoportokban várlak Benneteket. Délelőtt már nincs szabad időpont, de délután még tudtok jönni Családdal, Barátokkal, vagy akivel jólesik. Az Egészség-méréshez a szíved viselkedése szolgáltatja az alapot, ez ugyanis az egész test viselkedésére, állapotára hatással van. A mérés során kényelmesen elhelyezkedsz egy fotelban, majd a két csuklódra csíptetjük a mérő eszközt és megkérünk, hogy 5 percen át maradj ülve és szótlanul.
A mérést követően kinyomtatva és ha szeretnéd, emailben is megkapod az eredményeidet, amelyeket közösen, alaposan átbeszélünk (vegetatív idegrendszered állapota, a szervezeted alkalmazkodóképessége, érzelmi-mentális állapotod, biológiai életkorod, stb)., majd elkezdjük megtervezni az egészség kialakítását/,fenntartását támogató utat!
Bulla Bianka
https://www.legyegesz.hu/ismerj-meg-bennunket/

Partnereink