vissza

„A doktornő tisztába tette, és csak beszélt, beszélt hozzá!„

ápr
5
2014

„ Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázaton harmadik helyezést ért el a szerény, csendes érdi doktornő, Szalai Ilona, akit 30 betege ajánlott. Az ajánlások száma szerint ő volt a második, nála többet – 34 – csak a miskolci Munkácsi László kapott.
Az egyik Szalai Ilona történet filmbe illő:  „Édesapám elesett. Szegénykém mozdulni nem tudott a fájdalomtól...ott feküdt az előszoba kövén és csak jajgatott, a nagy fájdalomtól sajnos Maga alá piszkított, de a doktornő minden ellenérzés nélkül "tisztába tette ".. és csak beszélt és beszélt az édesapámhoz.. Kijöttek a mentősök - combnyaktörése volt - és mikor tették fel a hordágyra akkor a doktornő odalépett az édesapámhoz és megsimogatta az arcát, és csak annyit mondott, hogy vigyázzon Magára Karcsi bácsi!!! Ezt a jelenetet nem felejtem el soha míg élek.... „
Azt mondja, nagyon fontos számára a gesztus az érintés. Ha jó, ha rossz hírt közöl, megöleli, megsimogatja betegeit. Azt pedig valamennyien tudjuk, hogy az érintésnek milyen óriási szerepe van az életünkben. Betegei szakmai és emberi kvalitásai miatt is hálásak Ilonának.

Partnereink