vissza

Nem a beteget kezelem…

febr
26
2013

Sahin Fawaz 20 ajánlást kapott. Betegei éjjel-nappal, ügyeletben és azon kívül is számíthatnak rá, ha kell, pizsamában rohan a helyszínre. Az orvos-beteg bizalom körzetében töretlen, empátiája, megbízhatósága lelkiismeretessége legendás. Remek diagnoszta, számos téves diagnózist korrigált már. Egyik hasi fájdalmakra panaszkodó betegét azzal küldték el az ügyeletről, hogy túlette magát. Sahin doktor ezután epeút elzáródást állapított meg, azonnal mentőt hívott, a kórházban pedig megoperálták páciensét. Gerincsérvvel műtött betegét otthonában látogatta, megmentette inzulinos betege életét, újraélesztette infarktusos betegét, aki második születésnapját köszönheti neki., másik betege pedig, hogy nem kellett amputálni a lábát. Egy ajánlás a sok közül:

Tisztelt zsűri!
Saját történetemről szeretnék beszámolni.
Éjjel 11.30-kor 82 éves édesapám rosszul lett. A településünkön működő  ügyeletet hívtuk, de nem volt bent az orvos, (másik beteghez hívták ki) ezért a háziorvost hívtuk fel. Dr. Sahin Fawaz nem rázott le bennünket, hanem pizsamában, köntösben 5 percen belül ott volt és segített.. Hála istennek nem volt nagy a baj, de nekem, mint hozzátartozónak és a 82 éves apukámnak sokat jelentett. Nem írok hosszabban, ebből a néhány sorból is kiderül, hogy a mi háziorvosunk számára a beteg a legfontosabb, még akkor is, ha éppen nincs szolgálatban.
Köszönjük DOKTOR ÚR!
Köszönettel: Nagy Jánosné

Nem a beteget kezelem, hanem az embert, a lelkét. –mondja a hazai második helyezést elért Sahin Fawaz baktalórántházi háziorvos a díjátadón. Majd hozzáteszi: egy falusi háziorvos számára nagy megtiszteltetés Budapesten, az egészségügyi tárca épületében átvenni a díjat.
 

Partnereink