vissza

Modernkori gésákkal körülvéve

márc
30
2008

Gombás Imre

Az ATSA- Fitness ügyvezető életrajzát olvasva, hamar rájövök, hogy az igazgató urat az Isten is üzletembernek teremtette. Amikor leszerelt a katonaságtól, előbb magánzóként kezdett bele üzleti vállalkozásokba. Volt, hogy videotékát vezetett, de zöldségesként is kipróbálta magát. Aztán szép lassan, - mint mondja - jó „beszélőkéjének” köszönhetően, egyre nagyobb feladatokkal bízták meg a Kereskedelmi Szakközépiskolát végzett fiatalembert.

- Hihetetlen az Ön története, ugyanis három diploma és nyolc holtnyelv beszélése nélkül manapság aligha juthat valaki ilyen pozícióba.

- Az nem rossz, ha valakinek magas fokú végzettsége van, de úgy látszik, van rátermettségi út is. Sikereim nagy részét annak tudom be, hogy a mindenkori partnerekkel kitűnő és korrekt kapcsolatot alakítok ki. Meggyőződésem, hogy csak ilyen feltétellel lehet kölcsönösen jó üzletet kötni.

- Olvasom az ATSA stúdió reklámszövegében, hogy ha valakinek rossz a közérzete keresse fel Önöket. Nekem rossz.

- Aki így jön be hozzánk, és elkezd mozogni, máris kezdi jobban érezni magát. Egy kis torna, aroma-terápia, infraszauna, masszázs, ezek mind-mind felüdülést jelentenek ebben a nagy rohanásban. Mire végigmegy ezeken a szolgáltatásokon, higgye el, kitűnő lesz a közérzete. Már csak azért is, mert itt a vendégek társadalmi életet is élnek. Edzés közben beszélgetnek, barátkoznak, akár üzletet kötnek. Az eligazodásban nagy segítséget nyújtanak a személyi edzők, akik kísérik, felügyelik, motiválják a vendégeket, nemcsak a testükkel de a lelkükkel is foglalkoznak. Olyanok ők, mint egy modernkori gésa.

- Hányan dolgoznak a stúdióban?

- 17-en! Naponta 200-250 vendégünk van. Mivel elég régen - 12 éve - vagyunk a piacon, kialakult egy nagyon erős bázisunk.

- Jó sok dolga lehet a cégvezető úrnak.

- A parkírozástól kezdve, a büféig mindenre kiterjed a figyelmem. Naponta 100-150 e-mailt olvasok el, nem beszélve a telefonokról, szóval tényleg van mit tennem.

- Azt mesélje el, hogyan találtak egymásra Ön és a Kor Kontroll Társaság?

- B. Király Györgyi megkeresett egy rendezvénnyel kapcsolatban. Megkérdezte, hogy lenne-e kedvem június 28-án részt venni a cégemmel egy egész napos rendezvényen. Elkezdtük szervezni még csak gondolatban a Bókay-kerti napot, közben nagyon megtetszett és számtalan ötlettel járultam hozzá.

- Úgymint?

- Segítettem a szponzorok felkutatásában. Én biztosítom az edzőket, aerobicos fellépőket. Még van egy kis idő, addig beszervezem a partnercégeinket is. Ugyanis ennek napnak a „mondanivalója” az egészség lesz, és ennek nem állhat ellen senki. Egy nagyon vidám, sok művészvendéggel, előadókkal színesített napnak ígérkezik, futóverseny programmal egybekötve. Egyébként is megdöbbentem, hogy a Kor Kontroll társaság milyen jól teszi a dolgát a prevenció terén. Nálunk is első az egészségmegőrzés, úgy-hogy összeérnek a szálak. Remélem a jövőben is tudjuk majd támogatni a társaság programjait.

- Elmaradhatatlan kérdés, hogy Ön személy szerint mit tesz az egészségéért?

- Régen fociztam, de most már jó pár éve fitnesselek. Sok időt töltök a vendégeim körében, így mindig „képben” vagyok, mit szeretnek, mire vágynak. Szeretnék több mindent csinálni, de állandó időhiányban szenvedek.

- Utazás?

- Nyolc évig nem voltam szabadságon, nincs aki levegye a vállamról a terhet. Még szerencse hogy a Balaton csak egy óra, a hétvégeken a legjobb kikapcsolódás. Abban a rossz malomkerékben vagyok, amikor a vállalkozó nem hiszi el, hogy más is el tudja helyette végezni a feladatot. De azért bizakodom, lassan összeáll mögöttem egy kitűnő csapat. Ha egy kis időm mégis akad, akkor rejtvényt fejtek. Az olasz módra rejtvények rabja vagyok.

- Még egy kérdés. 37 éves és nőtlen. Meddig tartja magát?

- Még egy kicsit. Egy-két éven belül „megadom” magam.

- Jelölt is van?

- Az mindig akad. Imádni valóak a magyar nők, nincs vetélytársuk a világban.

- Állatszeretetéről is hallottam.

- Van két macskám és halaim, hörcsögöm. A világ legkényelmesebb dolga, mert nem kell levinni sétáltatni őket. Játékosak, kedvesek, már attól feltöltődik az ember, ha látja vidám kergetőzésüket.

- Ha nagyon sok ideje és módja lenne, hova menne?

- Amerikába, New Yorkba és Las Vegasba. Esküszöm, egyszer ráveszem magam.    

Bozsán Eta

Partnereink