vissza

Vakcina érelmeszesedés ellen…..

ápr
29
2012

A Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara elegáns Baross terme adott otthont a Kor Kontroll Társaság közgyűlésének, előtte azonban Dr. Horváth István orvos-biológust, az MTA doktorát, a New York-i Tudományos Akadémia tagját faggattam a társaság elnökeként , és persze újságíróként felfedezéséről. A 74 esztendős tudós irigylésre méltó energiával, vitalitással és dinamizmussal mesélt életének különböző szakmai epizódjairól és a vakcina felfedezésének körülményeiről. Szabadalmával- az érelmeszesedés elleni vakcinával- egyébként a 2005-ös genfi világkiállításon aranyérmet nyert.
A professzor elmondta, hogy nevéhez fűződik a lues , vagyis a vérbajként ismert idült fertőző nemi betegség. diagnosztikájának hazai kifejlesztése, és hogy egykori munkahelyén az Országos Bőr és Nemikórtani Intézet laboratóriumában- 40 esztendeig dolgozott itt- fedezte fel a antikoleszterin antitesteket valamint az antikoleszterin antitest termelésére alkalmas antigént.
Horváth István szerint a világon egyedül nálunk létezik védőoltás érelmeszesedés ellen, amivel évente 15000 a középgenerációhoz tartozó ember életét lehetne megmenteni! Azt mondja, régebben a chlamydia nevű baktériumot tartották ludasnak az orvosok az érelmeszesedés kialakulásában. Azonban a kísérletek nem igazolták ezt, hiába fertőzték meg chlamydiával a kísérleti állatokat.
Aztán jött a koleszterin antitest felfedezése, valamint az antigén. Horváth professzor és munkatársai kísérleteik során nemcsak előidézni, hanem visszafejleszteni is képesek voltak az érelmeszesedést az antitestek segítségével. Az antigén – ezt tartalmazza a védőoltás- ugyanis antikoleszterin antitestek termelésére serkenti a szervezetet. Az oltóanyaggal az érszűkület, és az érelmeszesedés nemcsak megelőzhető, de vissza is fejleszthető.
A hallgatók megismerkedhettek az első beteggel, aki 14 esztendeje megkapta a vakcinát. Méghozzá egy szívinfarktus után lábadozva a Balatonfüredi Szívkórházban adta be saját magának. A neve: Horváth István. Tehát ő is az olyan önkísérletezők közé tartozik,ahogyan például a német Forsmann, aki először saját magának vezette fel a szívkatétert a tükör előtt, Nobel díjat is kapott később érte.

Kiderült, hogy Horváth professzor magán kívül soha senkinek nem adta be a vakcinát, megtették- és ma is megteszik- ezt helyette azok az orvosok, akik diplomájukkal játszadozva úgy vélik, hogy az érelmeszesedés elleni szérum kiváló gyógyszer, tehát engedély nélkül, törvényt szegve is beadják, annak ellenére , hogy nincs törzskönyvezve.
Bármennyire is hihetetlen az elmúlt több , mint 10 esztendő alatt több száz orvos több ezer hazai és külföldi/ orosz, ausztrál, arab, új-zélandi, izraeli/ beteget kezelt a Horváth féle vakcinával. A professzor szerint káros mellékhatásokról senki sem számolt be, pozitív társhatásokról annál inkább. Az elmeszesedett erek takarításán, a plakkok leoldásán túl, van, akinek a 2.-es típusú diabétesze múlt el, a másiknak a magas vérnyomása, a harmadik eldobta a szemüveget, a negyediknek meg megnövekedett a nemi aktivitása is.
Anekdotákban sem volt hiány, hiszen harsány derültség közepette mesélte el az idős cigányvajda történetét, akinek szintén idősecske felesége rimánkodva kereste fel a vakcina beadás után 2-3 hónappal a feltalálót. – Drága professzor úr, csináljon már valamit az urammal, mert még a konyhában a rántáskevergetés közben is a szoknyám alá nyúlkál….szültem már egy csomó gyereket, elegem van belőle… állítsa le valahogy!
Aztán mégiscsak szóba került az egyik káros mellékhatás a vakság. Mielőtt megdöbbennének, máris írom, hogy ha az érelmeszesedést okozó plakkokból kikerül a koleszterin, azt a szervezet fölhasználja epesav készítésére, nemi hormon készítésére. Ahogyan a professzor fogalmazott: „Több nemi hormon képződik a szervezetben, ennek következtében megnő a férfiember nemi aktivitása, és ha ezt a szomszédasszony kihasználja, a felesége meg rájön, akkor mi lesz a vége? Vakság, mert az asszony kikaparja a szemét „
Elhangzott az is, hogy vakcina és vakcina között igen nagy a különbség, hiszen Amerikában Alvin professzor csapata próbálkozott hasonló szérum előállításával. Csakhogy az állatkísérletben használt amerikai disznók anafilaxiás- allergiás- sokkot kaptak és megdöglöttek, a magyar disznók meg vígan túrtak és röfögtek tovább az oltás után. Azt természetesen Horváth István is tudja, hogy nemcsak a magyar, hanem az uniós törvények szerint is ember csak törzskönyvezett, az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett gyógyszert kaphat.

Ellenkező esetben bármikor bemehet 4-6-8, de akár 10 nyomozó is a feltaláló lakásába, mint ahogy be is ment. Mesélt a tavaly szeptemberi házkutatásról, amikor lakásából elvitték a szabadalmi leírását, a laptopot, a betegek köszönőleveleit, még az eltett 8 éves vakcinát is.
Hogy miért nem minősítette gyógyszerré vakcináját? Mert nem milliárdos bankár, hanem tudós. Egy magyar kutatónak pedig nincs annyi pénze, hogy egy több milliárdos- gyógyszerbevizsgálást végigfuttasson. Ez nyilván nem vállalkozhat egy magánszemély hacsak nem Mark Zuckerberg Facebook alapítónak- ő vezeti a világ leggazdagabb embereinek toplistáját -Bill Gatesnek, vagy Vlagyimir Liszin acélmágnásnak hívják, a magyar toplistáról nem is beszélve. Végül a professzor diákon keresztül mutatta be a hivatalostól eltérő koleszterin elméletét, amire vakcináját alapozta.
A számos érdeklődő között ott volt dr. Hargittai Mária a KKT elnökségi tagja, Dr.Bakanek György és Dr. Molnár György- mindketten orvosok - valamint Pomezanski György a Duna Televízió egykori alelnöke és Seregély István filmrendező is.

B. Király Györgyi

márc
29
2012

Vakcina érelmeszesedés ellen?

A szív –és - érrendszeri betegségek még mindig a vezető halálokok közé tartoznak. Még mindig dübörög a szívinfarktus, a stroke, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint. Él közöttünk egy magyar kutató, akinek sokak szerint Nobel díj gyanús vakcináját több, mint 10 év óta engedély nélkül adják be a magyar és a külföldi orvosok, éppen az érelmeszesedés ellen.

Partnereink