vissza

Lehet-e vízzel gyógyulni?

okt
15
2012

Egy tudományosan igazolt immunerősítő története mellé, meglepetésként visszatérünk a másik őselemhez a tűzhöz is, pontosabban a villámmal való gyógyításhoz. Hihetetlen történetekkel ismerkedhet meg, ha eljön a Kor Kontroll Társaság és a BKIK Egészségügyi Szolgáltatók Szakosztálya közös klubestjére 2012. október 25-én 17.30 kor.

Mielőtt legyintene, hogy biztosan megint egy csodaszer, máris mondjuk: az 1930-as években  Ottó Warburg Nobel-díjas sejtfiziológus és Szent-Györgyi professzor kutatásai indították el az oxigén terápia bevezetését. Az oxigén a szervezet energiatermelési folyamataiban főszerepet játszik, így óránként átlago­san 15 liter oxigént használunk el. Mivel szervezetünk nem képes a tárolásra, és arra sem, hogy önmaga előállítsa, folytonos oxigénellátásra van szük­ségünk. Azt pedig már mindenki tudja, hogy 4 perces oxigén hiány után maradandó károsodást szenvedünk.
A hypoxia- oxigénhiány- számos metabolikus elváltozást idéz elő: sejten belüli savasodáshoz, energiatermelés csökkenéshez, szabadgyök növekedéshez, oxidativ stresszhez, sejtvizenyőhöz vezet. A hypoxia esetén a vörösvértestek megnagyobbod­nak, a vér besűrűsödik, az áramlás lelassul és általános keringési zavar lép fel. Tartós fennállása esetén gyengül az immunrendszer, gyulladások, kró­nikus betegségek, bakteriális, vírus és gombás fertőzések, és tumoros hypoxia is kialakulhat.
Hogyan lesz a kis klaszterből nagy klaszter? Egyáltalán miért jó, ha a vízmolekulát magas oxigéntartalmúvá varázsolják? A hypoxiás, azaz oxigénhiányos állapotokat képes megszüntetni a Kaqun víz, amely magas oxigéntartalmú - 18-20 mg/l- alacsony ásványi anyag tartalmú forrásvíz. Az észak-olaszországi Dolomitok hegységben találha­tó gleccserből ered és a Posina völgyben levő forrásból egy számítógéppel vezérelt rendszeren történő áthaladás után palackozzák.
Hogy működik a KAQUN vízterápia? Mire jó a magas oxigéntartalmú, ivókúra, és a magas oxigéntartalmú fürdőkúra?
Az alkalmazott ivóvízet és fürdővizet a hatóságok is- ÁNTSZ, OKI, Élelmiszerbiztonsági Intézet, vizsgálták a MTA Izotóp Intézetében- ellenőrizték Az oxigénkezeléssel a késői, krónikus sugárkárosodáso­kat, a csont- és porcnekrózist és más egyéb szövődményeke is eredményesen lehet gyógyítani.
Idézet egy napilapból:
„Csodának tartják, hogy Erzsébet kigyógyult súlyos rákbetegségéből. Ô állítja: már nem élne, ha nem fürdik naponta a Kaqun vízben, amiről most az Országos Kémiai Biztonsági Intézet megállapította, hogy hatására jelentősen nő a szervezetben a tumoros sejtek elpusztításáért is felelős NK-sejtek száma..

Erzsébet egy év alatt 60 kilóról 42-re fogyott. Családja előtt is titkolta mellrákját, ám gyermekei tavaly decemberben meglátták csúnyán elfekélyesedett mellkasát. – Azonnal elvittek az onkológiára, ahol napi egy tablettát és négyhetente erősítő infúziót rendeltek, azt mondták, ennyit tehetnek értem – meséli Zsóka. 
Június 11-én a fiam elhozott Kerepesre a Kaqun fürdőbe. Azt a napot soha nem felejtem el, akkor kaptam új esélyt az életre. Attól fogva naponta jártam fürdeni, és megittam két liter oldott oxigént tartalmazó vizet. Az első nap hárman támogattak be a kádba…Július közepétől egyedül jártam, magam vezettem a kocsit. A sebeim begyógyultak, a nyakamban, a nyirokrendszerben lévő csomók eltűntek, hat kilót híztam .-
Zsóka javulását az orvosi mérések is igazolták: májusban 305, július végén 120, a legutóbbi kontrollnál 62 volt a tumormarkere (a daganatsejtek aktivitását jelző adat), a hasi ultrahangon már a májban sem találtak daganatot.”
A vizet demencia, nőgyógyászati problémák, gyulladások, ekcémák, bőrbetegségek esetében is alkalmazzák, és vizsgálják. Erről számol be dr. Robert Lyons, aki Kung Fu világbajnokként Kínában elvégezte az öt éves kínai orvostudományok egyetemét, a kínai orvosi diploma megszerzése után pedig Los Angelesben elvégezte az általános orvosi kart, majd egy gyógyszerészeti kutatócégnél helyezkedett el. 2002-ben hozta haza a Kaqun vizet, mely 2006-ban Los Angelesben aranyérmet nyert . Ha érdeklik a részletek: szeretettel várjuk a Kor Kontroll Társaság és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara egészségügyi szakosztályának közös rendezvényére.

Helyszín: BKIK Baross terme Budapest, Krisztina krt. 99.
Időpont: 2012. október 25. 17.30

Résztvevők:
Dr. Robert Lyons a Kaqun rendszer képviselője
Dr. Kulin Sándor nőgyógyász

B.Király Györgyi
a Kor Kontroll Társaság elnöke
Dr.Sirkó Éva
a BKIK Egészségügyi Szolgáltatók Szakosztály elnöke