vissza

Gondolkozz pozitívan!

ápr
2
2009

Gondolkozz pozitívan, táplálkozz egészségesen!

Írók tömkelege traktál minket könyveivel:  Norman Vincen Peale, Joseph Murphy, Napoleon Hill és mások azt  üzenik  hogy az optimizmus boldogabbá, sikeresebbé és egészségesebbé tesz bennünket. Kinek segít a rózsaszín szemüveg? Képesek vagyunk-e bevonzani a jó dolgokat? Mire jó a pozitív gondolkodás? Igaza volt-e Emile Coue francia gyógyszerésznek, aki saját autoszuggesztiós módszert fejlesztett ki. Úgy tartotta, ha reggel, felkelés után és este, lefekvés előtt hússzor elismételjük: "Mindennap, minden szempontból jobban és jobban érzem magam!", akkor legyőzhetjük a betegségeket. Tényleg legyőzhetjük? És mire jók a mantrák?
Témánk: egészség és siker!

Vendégeink:

  • dr. Bakanek György életmód tanácsadó
  • Puskás Artúr életmód tanácsadó

Helyszín: Pallas Páholy
                  Budapest Alkotmány u 15.

Időpont: 2009 április 2. 18.00

A pozitív gondolkodás mellé persze egészséges táplálkozás is kell. A rohanó életmód, a helytelen étrend, a sok tartósítószer és a gyakori gyógyszerfogyasztás ugyanúgy igénybe veszi szervezetünket, mint a negatív gondolkodás. Mivel a mai gyümölcsök , zöldségek már nem tartalmaznak annyi vitamint  mint 50, 100 évvel ezelőtt , egyre többen szednek  különféle étrend-kiegészítőket.
Magyarországról számos különleges termék vált már az egészségügy területén világszerte elismertté az elmúlt évtizedekben. A C-vitamin felfedezésétől a Béres cseppig  sorolhatnánk a különféle hungaricum jellegű találmányokat, melyek sorába nemrég egy olyan  termék került, mely a népgyógyászatból ismert, természetes forrásból származó gyümölcsök hatóanyagait ötvözi. A flavonoidokban gazdag étrend-kiegészítők hatását legutóbb szív- és -érrendszeri betegek- többek között súlyos koszorúérbetegek- körében vizsgálták, és a rendszeres fogyasztás mellett jelentős javulást  tapasztaltak. A fenti témákban az Ön véleményére is kíváncsiak vagyunk!

Várjuk a Pallas Páholyban április 2-án 18 órakor!