vissza

VAN EGY JÓ RECEPTJE?

dec
15
2012

Szeretne egy all inclusive hétvégét nyerni partnerével együtt a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szállodában? Vagy szeretne borzongni egy kicsit a tatai Old Lake Golf Hotel kalandparkjában? Megteheti, ha megnyeri a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság közös receptversenyét. 
Receptversenyünk a testsúlyukat megőrzőknek, fogyni vágyóknak és túlsúlyos cukorbetegeknek szól. Jeles alkalom lehet mindenki számára, aki szívesen süt-főz, ugyanis a versenyzők segítségével keressük Magyarország legegészségesebb, és egyben legfinomabb ételeit!
Lehet édes vagy sós, meglepő vagy hagyományos, rafinált vagy egyszerű: a lényeg: igazi gasztronómiai varázslat részesei szeretnénk lenni. A megkötés csak annyi: hogy testsúlymegőrző, testsúlycsökkentő recepteket várunk, azaz szeretnénk, ha a jelentkezők kicsit másképpen tüsténkednének a konyhában. És azt is szeretnénk, ha receptjeikkel bebizonyítanák, hogy egyszerűen is lehet nagyon egészséges, ínycsiklandó kalória-csökkentett fogásokat készíteni, egy kis odafigyeléssel.
1.A pályázók 1, maximum 3 recepttel vehetnek részt a versenyben. Fontos, hogy a recept egyértelmű legyen, hiszen az a célunk, hogy minél többen elkészíthessék.
2. Kérjük a hozzávalók pontos mennyiségének megjelölését, az elkészítés menetének leírását, az elkészítési idő, az adagok (hány személy részére) és az ár feltüntetését. 
3. Ajánlott az elkészült étel megörökítése, hiszen ha fotót is kapunk, a verseny végén megjelenő kiadványunkban fel tudjuk használni az Ön receptjét

Beküldési határidő: 2013. január 25.
A pályázatokat e-mailben kérjük a következő címre eljuttatni: receptverseny@korkontrolltarsasag.hu

Partnereink