vissza

Fődíj a Danubiustól!

okt
15
2012

Ahogyan portálunkon már olvashatták országos receptversenyt hirdetett a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság. A megkötés csak annyi, hogy mivel a magyar lakosság egyre elhízottabb, és egyre túlsúlyosabb, testsúlymegőrző, testsúlycsökkentő recepteket várunk!
Vajon miért álltak az Egészségünkre receptpályázat mellé, vajon mit vár tőle a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szálloda? Ezeket és ehhez hasonló kérdéseket tettem fel Zsoldos Antalnak, aki a fődíjat biztosító szálloda gasztronómus szakácsa, és a zsűri tagja.

- Mivel a Danubius számára kulcsfontosságú az egészség, így nincs benne semmi rendkívüli! Mi nemcsak gyógy-szállodáinkban, hanem a szállodalánc minden tagjában bevezettük a Healthy Chice ételválasztékot. Ezek túlnyomórészt bio – alapanyagokból és teljes kiőrlésű gabonából állnak. Sok-sok zöldséget és gyümölcsöt tálalunk a vendégeknek, de, minden étkünk az egészséges konyhatechnológiával készült fogásokat tartalmazza.

- Mikor érzi majd azt, hogy a pályázat Önöknek és mások számára is eredményes volt?

- Ha minél több embert megmozgat és sok finom ugyanakkor egészséges receptet kapunk zsűrizésre.

- Mit gondol, hány embert sikerül megszólítani és jobb ételre rászoktatni? 

- Mivel még nem vettünk részt ilyen jellegű receptversenyen, csak remélni tudom, hogy sok dolga lesz a zsűrinek.

- Önnek és cégének mit jelent az egészséges étel? Mi az, ami állandóan a menüjükben van?

- Jó minőségű, adalékanyag-mentes szezonális alapanyagokból modern, kevés zsiradékot igénylő konyhatechnológiákkal készült ízletes fogások találhatók nálunk.

-  Mint vélekedik a pályázatról? Lehet ennek kézzel fogható eredménye?

- Szerintem legfontosabb, hogy a pályázat és annak hírverése felhívja a figyelmet a témára, az emberek kedvet kapjanak az egészséges ételek kipróbálásához és az elkészítéshez egyszerű, de nagyszerű receptekhez jussanak. Fontos, hogy észrevegyék, nem kell kifordítani a sarkaiból a konyhájukat ahhoz, hogy a család asztalára egészségesebb étel kerüljön, elég egy kicsit jobban odafigyelni a nyersanyagok kiválasztásánál és elkészítésénél. A család egészsége annak a kezében van, aki az asztalra teszi az ételt. Ez nagy felelősség.

- A nyertes pályaművet (műveket) szívesen megkóstolja? Netán beépíti a menürendjébe?

- Természetesen meg fogom kóstolni és talán jövőre a Danubius Health Spa Resort Bük étlapjáról is visszaköszön majd!

- Mint főszponzor, milyen díjjal készül, hogy még izgalmasabbá tegye a versenyt?

- A győztes  2 főre 2 éjszakára szóló vouchert kap Danubius Health Spa Resort Bük szállodánkba All Inclusive ellátással, ingyenes sportolási lehetőségek  széles palettájával! Szállodánk ideális kikapcsolódást biztosít az aktív pihenést keresőknek éppúgy, mint a romantikus ellazulásra vágyóknak. Számos sport- és szabadidős létesítménnyel rendelkezünk, így a vendégeknek lehetősége nyílik többek között teniszezni, fallabdázni, mini golfozni és bowlingozni is. A családi csomagunk a gyermekkel érkezők számára nyújt különleges programokat, míg a szálloda termál részében számos módja van az igazi spa élmények élvezetének.
Ha szeretné megnyerni a versenyt, ne tétovázzon, olvassa el: Egészségünkre! Receptverseny című
cikkünket portálunkon, és küldje be receptjét a korkontrolltarsasag@receptverseny.hu címre !

Várjuk a jobbnál jobb recepteket!

Bozsán Eta

danubius.jpgdanubius.jpgdanubiusrest.jpgRestaurant.Nils.Holgersson.jpg

Partnereink