Cikkek (archívum)

dec
15
2011

Vacak lőréből –finom óbort?

Hogy működik az Ultrahangos Bor Érlelő? Képes lehet arra, egy üveg éretlen, pocsék borból fél óra alatt több száz fontért eladható, minőségi bort alkosson? Tényleg lehet a vacak lőréből óbort varázsolni?

nov
10
2011

Mi az a MOMOT?

A jó fogyókúra alapjai. Mintaétrendek az egész családnak. Néhány jó tanács az egészséges életmódhoz. 4x5 tipp a Harvard Egyetem ajánlásával. Találomra válogattam a MOMOT portálján, ahol egészen biztosan talál érdekes ötleteket, praktikus tanácsokat, jópofa linkeket az érdeklődő.

nov
10
2011

Megnyílt a Quintess Tudásközpont

Nem a halhatatlanság receptjét keressük, hanem azt kutatjuk, hogy hogyan lassítható a biológiai öregedés folyamata, miként tolható ki az egészség életszakasza – hangsúlyozta a Nobel-díjas Elisabeth Blackburn molekuláris biológus hétfőn, a Magyar Tudományos Akadémián, a Quintess Tudásközpont megnyitóján.

nov
10
2011

Trükkök hipertónia ellen!

Kapszulák vagy tabletták rendszeres szedése helyett sokan választanak természetes gyógymódokat és elméletileg igyekeznek úgy élni, hogy ne legyenek betegek, de ezt kevesen hajlandók megtenni.

nov
10
2011

Együnk brokkolit!

Tudta, hogy a brokkoli gátolja a daganatok kialakulását? Ez a nálunk még csak most terjedőben levő növény a káposztafélék népes családjának a tagja, és akárcsak közeli rokonai, ő is a Földközi-tenger vidékéről – valószínűleg Ciprus szigetéről – származik.

nov
10
2011

Vissza a józan észhez!

Az idei influenza szezont megelőzően, országos tájékoztató kampány indult háziorvosok részére, melynek fő üzenete: „Vissza a józan észhez !” A kampány szakmai támogatója az Országos Alapellátási Intézet

okt
1
2011

Pályázzanak és díjazzanak a betegek!

Kattintson a címre, és nézze meg spotunkat! Még két hónapig ajánlhatja kedvenc háziorvosát! Finisben „ Az év praxisa a Kárpát medencében „ pályázat!

szept
11
2011

Vaklicittel csökkent a gyógyszerek ára

Már október elsejével is számos gyógyszer jelentősen olcsóbb lett, de a gyártók és forgalmazók most szombatig további árcsökkentéseket adhatnak be a térítési díjak további mérséklése érdekében - reagált az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgatója szerdán az MTI-nek annak kapcsán, hogy Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt.

Partnereink