Hírek

máj
9
2016

Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról még egyszer...

Jöjjön sok-sok boldog arc a fotókon! Okkal, hiszen a díjátadón részt vevő remek hazai és határon túli orvosok, a zsűri elismerő szavaival , díszoklevéllel, virággal, könyvekkel, a Béres Gyógyszergyár fejenként 150 000 értékű vitamin csomagjával, az Innomed  pulzoximéterével,  a 77 Elektronika 

máj
8
2016

Meghívó közgyűlésre

Tisztelt Tagtársuk, Kedves Barátunk!
Beszámolunk a 2015-ös esztendő eredményeiről. Az egyesületi törvény szerint kötelezően megtartandó közgyűlést hívunk össze, melyet az alábbi helyen és időben teszünk meg.
Helyszín: 1021 Budapest Völgy u 5.
Időpont: 2016. május 19. csütörtök 17.00

máj
5
2016

Ki nyerte meg „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázatot 2015-ben?

Átadták „Az év praxisa a Kárpát medencében” díjait a hazai és a határon túli háziorvosoknak és munkatársainak az Emberi Erőforrás Minisztérium Arany János utcai épületében. A háziasszony, B.Király Györgyi bevezető szavai után Dr. Beneda Attila egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár köszöntötte a sikeres pályázókat.

ápr
27
2016

Ki nyerte meg az év praxisát a Kárpát medencében?

Tisztelettel meghívjuk” Az Év praxisa a Kárpát medencében” pályázat hivatalos eredményhirdetésére!
Hatodik alkalommal indult útjára, ezúttal az Országos Tisztifőorvosi Hivatal szervezésében „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat.

ápr
7
2016

Medvehagymás barna cipó/ 1. helyezett

Herendi Ágoston 11 éves tanuló Balatonalmádiból. Sajnos nem vehettek részt a díjátadón, mert Ágostonnak éppen kosárlabda versenye volt, és nem hagyhatta cserben a csapatot.
Idézet édesanyja leveléből:” Ágoston négy gyerekünk közül a második a "sorban".Nagyon kedves,jószívű, mások véleménye

márc
23
2016

11 éves nyertese van a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság receptversenyének!

Jó hangulatban, sok-sok finomság kóstolásával egybekötve került sor a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság IV. közös receptversenyének díjátadójára március 19-én, a MOMOT XVI. Kongresszusának záróakkordjaként.

márc
16
2016

A Nöi szemmel a nyertesek között!

Médiapályázat
„A Magyar Rákellenes Liga és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) 2015 márciusában „Férfibajok: célkeresztben a prosztatarák – A korai felismerés esély a gyógyulásra” címmel médiapályázatot hirdetett a Sanofi gyógyszergyár támogatásával. Az eltelt tizenkét hónap médiatermésének értékelésére 2016. március 8-án a MÚOSZ budapesti székházában, díjátadó ünnepség keretében került sor.

márc
16
2016

Döntött a zsűri, megvannak a nyertesek!

Díjátadó március 19- én szombaton!
MEGHÍVÓ
Kedves Pályázók!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Főzz másképpen! receptverseny zsűrije receptjeiket beválasztotta a legjobb 10 közé.

márc
2
2016

Jó háziorvos kerestetik! Még tart „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat!

Hatodik alkalommal indult útjára, ezúttal az Országos Tisztifőorvosi Hivatal szervezésében „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat. Az elmúlt években öt esztendő alatt több mint 1000 hazai és határon túli remek háziorvos, és legalább ennyi nővér élvezhette páciensei és tágabb környezete

márc
2
2016

„Aki legyőzte a kórt, de nem győzte meg a kort!„

„Tanításom arra való, hogy az orvosi tudomány tanítói terjesszék, hogy az orvosló és ápoló személyek  az utolsó falusi borbélyig, az utolsó falusi bábáig szerinte cselekedjenek; tanításom arra való, hogy elriasszam a szülőházak rémét, hogy megmentsem a feleséget a férj, az anyát a gyermeke