Filmek

Ne hagyd, hogy fájjon!

Aki erre tette fel az életét, a dinamikus, határozott, pergőszavú Embey-Isztin Dezső , a Magyar Fájdalom Társaság alapító elnöke. Az Országos Onkológiai Intézet főorvosa.

Az év praxisa 2015 egyik legszebb ajánlása

Az egyik leggyönyörűbb és legmeghatóbb történet egy erdélyi anyuka- Jámbor Enikő- tollából Dr. Székelyszentmiklósi Istvánról szól. Az alábbi levelet a díjátadó után írta:
Kedves Györgyi!
Hálával és szeretettel köszönjük meg Önnek a kedvességét és a segítségét! Még mindig felfoghatatlan a számunkra férjemmel együtt, hogy részt vehettünk egy ilyen csodálatos ünnepségen, mint az Önök által szervezett díjátadó! Nagyon-nagyon köszönjük!
Tiszteletteljes köszönettel:
Jámbor Enikő

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/13

Dr. Fronko Alica a határon túli 3. helyezés birtokosa. A felvidéki doktornőt egykori iskola igazgatója ajánlotta. „ Iskolánk volt diákja, a jelenleg közel 1800 beteget kiszolgáló családi orvos lelkiismeretesen végzi munkáját.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/12

Dr. Sebők Zoltán a Felvidékről határon túli kiváló helyezést ért el, és csak egy hajszál választotta el a dobogótól. Édesapja gyógyszerész volt Pozsonyban, és a szomszédos MTA épületében vehette át a Gyógyszerésztudományi Társaság kitüntetését 42 éve.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/11

Dr. Poljovij Miklós Kárpátaljáról 20 éve teljesít szolgálatot Mezőváron, határon túli kiváló helyezést ért el. Ajánlója egy egész szerkesztőség, méghozzá a Kárpáti Igaz Szó újságírói.”

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/10

Dr. Závogyi Zsuzsanna hazai kiváló helyezést ért el, ahogyan mondja: az első tízben benne lenni nagy öröm.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/9

Dr. Szűcs László Miskolcról kiélezett küzdelemben szorult a hazai második helyre, mindössze 460 szavazattal kapott kevesebbet a szintén tízezer fölötti szavazatszámmal rendelkező biatorbágyi első helyezettnél.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében+ díjátadójáról/8

Az egyik leggyönyörűbb és legmeghatóbb történet egy kismama tollából az erdélyi Dr. Székelyszentmiklósi Istvánról szól.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/7

Dr. Para János az előkelő határon túli 2. helyezés birtokosa.
Egy picike erdélyi faluból, Ilyefalváról érkezett, és kellemes meglepetésként érte az ajánlás, és a szavazás is. 30 éve gyógyítja betegeit, 2 fia is orvos, bár ők a külföldi pácienseket boldogítják.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/6

Dr. Gabnai Judit Annáért a ceglédiek álltak csatasorba, egyébként nem kaphatott volna annyi szavazatot, hogy elérje a hazai 3. helyezést.