Filmek

Főzz másképpen! /7

X. helyezett Szabó Lucia
Tavaszias csirkepaprikás
Manapság egyre több a túlsúlyos, elhízott ember, nemcsak hazánkban, de a fejlett országok zömében is.

Főzz másképpen! /8

A „Főzz másképpen !” receptverseny díjait partnerünk a Magyar Elhízástudományi Társaság 25. éves Jubileumi Kongresszusán adtuk át a Magyar Sport Házában.

Főzz másképpen! /9

A receptverseny egyik támogatója:az Életfa Országos Egészségmegőrző Program
Közel 15 éve alakult meg Magyarországon az Életfa Országos Egészségőrző Program, melynek célja az egészség megóvása és helyreállítása, a prevenció lehetőségének megismertetése az emberekkel.

Vigyázz magadra! /1.

Dr. Mátrai Zoltán emlősebész a jelenlévő fiatal lányokhoz szólva kifejtette: természetes, hogy úgy gondolják, nem fognak ezzel a problémával szembesülni, ám a tények azt mutatják, hogy a Magyarországon élő nőknek 1:8-1:10 az esélye az emlőrákra, azaz minden tizedik nőt fenyegeti a betegség.

Vigyázz magadra! /2.

Az emlőrákos betegek műtéti ellátásának részeként az Országos Onkológiai Intézetben indult meg hazánkban elsőként a korszerű emlőrekonstrukció Dr. Gulyás Gusztáv professzor vezetésével.

Vigyázz magadra! /3.

Dr. Gődény Mária radiológus professzor, kifejtette, hogy a technika fejlődésének köszönhetően a radiológia eszköztára kiszélesedett, ezért ma már az orvosi képalkotás nyer egyre nagyobb teret az orvoslásban.

Vigyázz magadra! /4.

Az önvizsgálat lépéseit plakáton és szórólapokon mutatta be a rendezvényen kiállító Mellrákinfo Egyesület, melynek vezetője, Halom Borbála maga is átesett a mellrákon. „Nekem senki nem hívta a figyelmemet az önvizsgálatra! Nem voltam ilyen rendezvényeken m int a mai, és a családom sem figyelmeztetett!”

Vigyázz magadra! /5

Koncz Zsuzsanna klinikai szakpszichológus elmondta, hogy az onkológiai betegek kezelésének módjáról mindig az ún. multidiszciplináris team dönt, amelynek munkájában a pszichológus is részt vesz.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 1

Dr. Ávéd János Mindszentről 35 éve praktizál, 25463 szavazattal nyerte meg a hazai praxisok versenyét!

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 2

A székelyek lakta falu, Madéfalva neve mára egybeforrt a „ madefalvi veszedelem" kifejezéssel. Innen jött és győzőtt a határon túliak mezőnyében Dr. Kovács Rozália.