Filmek

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/11

Dr. Poljovij Miklós Kárpátaljáról 20 éve teljesít szolgálatot Mezőváron, határon túli kiváló helyezést ért el. Ajánlója egy egész szerkesztőség, méghozzá a Kárpáti Igaz Szó újságírói.”

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/10

Dr. Závogyi Zsuzsanna hazai kiváló helyezést ért el, ahogyan mondja: az első tízben benne lenni nagy öröm.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/9

Dr. Szűcs László Miskolcról kiélezett küzdelemben szorult a hazai második helyre, mindössze 460 szavazattal kapott kevesebbet a szintén tízezer fölötti szavazatszámmal rendelkező biatorbágyi első helyezettnél.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében+ díjátadójáról/8

Az egyik leggyönyörűbb és legmeghatóbb történet egy kismama tollából az erdélyi Dr. Székelyszentmiklósi Istvánról szól.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/7

Dr. Para János az előkelő határon túli 2. helyezés birtokosa.
Egy picike erdélyi faluból, Ilyefalváról érkezett, és kellemes meglepetésként érte az ajánlás, és a szavazás is. 30 éve gyógyítja betegeit, 2 fia is orvos, bár ők a külföldi pácienseket boldogítják.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében" díjátadójáról/6

Dr. Gabnai Judit Annáért a ceglédiek álltak csatasorba, egyébként nem kaphatott volna annyi szavazatot, hogy elérje a hazai 3. helyezést.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében„ díjátadójáról/5

Az erdélyi Dr. Gáll Annából sugárzik a jóság. Korondi népviseletben érkezett a díjátadóra, a zsűri tagjainak méltatásai után pedig kipenderült az emelvényre, hogy elmondhassa: mennyire fontos lenne a prevenció Romániában, és hogy mennyire megoldatlan.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében„ díjátadójáról/4

Idézet Dr. Száray Eszter ajánlójának leveléből: „ …egy külföldi nyaralás alkalmával a gyermekemnek bedagadt a fél arca. Voltak nálam különféle gyógyszerek, de nem tudtam, mit adjak be neki, mit tegyek. Írtam sms-t Eszternek. Hétvége volt, este, felhívott. Mondtam, hogy visszahívom, de azt mondta, nem kell. Nem hagyott cserben, és nem törődött a telefonszámlájával. Segített.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében„ díjátadójáról/3

A határon túli első helyezett dr. Ádám József Erdélyből, Gyergyóremetéről érkezett, több mint 7000 szavazatot kapott. Érdemes elolvasni, hogyan nyilatkozott, amikor a díjátadó előtt az egyik erélyi lap faggatta:
„Most tényleg nem könnyű megszólalni. Pedig azt hittem, ha már vége a szavazásnak és tudjuk a végeredményt, akkor sokkal könnyebb lesz. De tévedtem.

Videó „Az év praxisa a Kárpát medencében „ díjátadójáról/2

Benne volt a legjobb tízben, kiváló helyezést ért el Dr.Balogh Katalin budaörsi gyermekorvos.
Ő még ahhoz a generációhoz tartozik, amelynek tagjai nem szeretik propagálni a munkájukat, így a doktornő nem is szólt betegeinek, de még a védőnőknek sem a szavazás ideje alatt. Kár, mert akár a dobogós helyre is kerülhetett volna, ha érte is csatasorba állnak a budaörsiek.