Filmek

Főzz másképpen! /4

VI. helyezett Fóris Marietta óvónő/ Csip-csup Magánóvoda/
Rakott cukkini átgondolva
Hozzávalók:
5 db baby cukkini,
3-4 gerezd fokhagyma,

Főzz másképpen! /5

VII. helyezett Varga-Kővágó Eta
Dagasztás nélküli kenyér
Eta ezt írja magáról: „2015-ben kezdtem diétázni, miután a terhességem során jó néhány kiló felszaladt.

Főzz másképpen! /6

IX. helyezett Ollári Andrea
Csicseriborsó leves
Hozzávalók:
25 dkg csicseriborsó
5 dkg kolbász

Főzz másképpen! /7

X. helyezett Szabó Lucia
Tavaszias csirkepaprikás
Manapság egyre több a túlsúlyos, elhízott ember, nemcsak hazánkban, de a fejlett országok zömében is.

Főzz másképpen! /8

A „Főzz másképpen !” receptverseny díjait partnerünk a Magyar Elhízástudományi Társaság 25. éves Jubileumi Kongresszusán adtuk át a Magyar Sport Házában.

Főzz másképpen! /9

A receptverseny egyik támogatója:az Életfa Országos Egészségmegőrző Program
Közel 15 éve alakult meg Magyarországon az Életfa Országos Egészségőrző Program, melynek célja az egészség megóvása és helyreállítása, a prevenció lehetőségének megismertetése az emberekkel.

Vigyázz magadra! /1.

Dr. Mátrai Zoltán emlősebész a jelenlévő fiatal lányokhoz szólva kifejtette: természetes, hogy úgy gondolják, nem fognak ezzel a problémával szembesülni, ám a tények azt mutatják, hogy a Magyarországon élő nőknek 1:8-1:10 az esélye az emlőrákra, azaz minden tizedik nőt fenyegeti a betegség.

Vigyázz magadra! /2.

Az emlőrákos betegek műtéti ellátásának részeként az Országos Onkológiai Intézetben indult meg hazánkban elsőként a korszerű emlőrekonstrukció Dr. Gulyás Gusztáv professzor vezetésével.

Vigyázz magadra! /3.

Dr. Gődény Mária radiológus professzor, kifejtette, hogy a technika fejlődésének köszönhetően a radiológia eszköztára kiszélesedett, ezért ma már az orvosi képalkotás nyer egyre nagyobb teret az orvoslásban.

Vigyázz magadra! /4.

Az önvizsgálat lépéseit plakáton és szórólapokon mutatta be a rendezvényen kiállító Mellrákinfo Egyesület, melynek vezetője, Halom Borbála maga is átesett a mellrákon. „Nekem senki nem hívta a figyelmemet az önvizsgálatra! Nem voltam ilyen rendezvényeken m int a mai, és a családom sem figyelmeztetett!”