vissza

Interjú „ Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó támogatóival / 13

szept
20
2017

A Hungaropharma a két második helyezett ajándékáról gondoskodott, egy laptopot vihettek haza, illetve valamennyi praxis képviselője a  Gyöngy és az Alma patikák kozmetikumaiból  kapott ízelítőt. A vállalatcsoport nevében Dr. Lázár Szabolcs köszöntötte  a kedves pályázókat, és egyetlen szót emelt ki: önzetlenség.
„Ha rákeresnek a Wikipédián, erre a szóra, találni fognak egy rövid bejegyzést, ami úgy definiálja az önzetlenséget, hogy aki önzetlen, az saját érdekeit mellőzve mások javítására cselekszik. Önök ezt nap, mint nap megteszik és számomra ez testesíti meg a legbecsesebb erényt, amit „ Az  év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat kiírása  és minden díjazottja képvisel.
Az Alma, illetve Gyöngy Patikák programok működtetőjeként, ez az erény közel áll a mi hitvallásunkhoz is.  Ugyanazok a betegek járnak Önökhöz és a gyógyszertárakba, ezért közös a célunk is közös, az hogy támaszra leljenek, és  gyógyuljanak velünk.
Önök, azért vannak itt mert sokat tesznek ezért, így szeretném megbecsülésünket és elismerésünket kifejezni, az önzetlen munkájukért!„