Riportok (archívum)

máj
4
2009

Mi újság a „nyóckerben”?

A Kor Kontroll Társaság Kesztyűgyári összejövetelén találkoztam Dr. Dénes Margittal először. Annyi közérdekű információt osztott meg a hallgatósággal, hogy közelebbről is kíváncsi lettem rá.

ápr
25
2009

Aliz és Hálózat

Erdélyi Aliz fiatal kora ellenére, már egy jó ideje folyamatosan vezető állást tölt be. Jelenleg a Hálózat Televízió műsorigazgatójaként „hirdeti” az egészség igéjét. Felnőtt életrajza úgy kezdődik, hogy megszerezte a dietetikus (táplálkozási tanácsadói) diplomát.

ápr
25
2009

Salsát jár a közgazdász

Műszaki Egyetemet végzett, majd megszerezte a kandidátusi fokozatot, ezt követően pedig a Közgazdasági Tudomány Egyetemen közgazdasági diplomával a zsebében, a KFKI munkatársa lett, ahol hozzátartozott többek között az egészségügy területe.

ápr
20
2009

Hiába szép, ha nem cica

A szőke hajú szép énekesnőt nem kell bemutatni. A közönség a mai napig hívja, szereti és tapsol neki.

ápr
19
2009

Egy japán cég magyar munkatársa

Dr. Kovács Ágnest még az Onkológiai Nyílt Napon „szúrtam ki” magamnak a Kesztyűgyárban.

márc
30
2009

Egy régi Krónikás...

Hollauer Tibor a Gyógyhír Magazin lapkiadója és a Gyógyhír felelős szerkesztője. Györgyivel „ezer éve” ismerik egymást, hiszen évtizednyi ideig együtt dolgoztak a Magyar Rádió Krónika rovatában.

márc
30
2009

Cili nem „Cilike”

Csapó Cecília Ágnes mindössze 22 éves, talán a Kor Kontroll Társaság legifjabb tagja. Hosszú göndör hajával, szép arcocskájával minden rendezvényünkön nyugalmat és derűt sugároz.

márc
18
2009

Kapál, permetez, szőlőt művel…

Önök különválogatják a hulladékot? Szépen gondosan konténerekbe teszik a műanyagot , a papírt , az üveget? Próbálják meg!