Riportok (archívum)

febr
11
2010

Trendi a korizmus

Hallottak már 70 feletti vén drogos patkányokról? Ha nem, akkor tessék figyelni. Január végén kétnapos konferenciát tartottak az ELTE Állam és Jogtudományi Karán, melynek témája az emberhez méltó halál volt.

jan
20
2010

Fehér János borlovagrendet alapított

A Semmelweis Egyetem emeritusz professzora, az Orvosi Hetilap főszerkesztője, a májbetegségek egyik hazai specialistája alapító tagja az1999-ben létrehozott Pannon Császári és Királyi Borlovagrendnek.

jan
20
2010

Egyen alakort!

Szeremley Huba -a Pallas páholyban együtt üldögélt Fehér Jánossal- hetven éves, bár ezt ránézésre senki sem mondaná

jan
20
2010

Egy régész- angiológus

A neves angiológus ugyanis gyermekkora óta vonzódik az ásatások iránt, s valamikor azt tervezte, hogy az orvosi mellé megszerzi a régész diplomát is.

dec
21
2009

Szilvi a makrobiotika „nagyasszonya”

A fenti nagyasszony kifejezést nem is kellett volna idézőjelbe tennem, mert Sebestyén Szilvia nem jelképesen az, hanem konkrétan.

nov
21
2009

Andrea az izmokat „faggatja”

Szerintem néhány éve még a kifejezést sem ismertük. Ha valaki azt mondta volna, hogy megy kineziológushoz, arra gondoltam volna, hogy a Holdra megy vizet keresni.

nov
12
2009

Zsóka és a szeretet energiája

A középkorban mágusnak nevezték volna. A kicsit harciasabbak tán boszorkánynak. Mindezt azzal vívta volna ki, hogy a kezéből árad az energia.

okt
12
2009

Ne tessék levágni a lábam!

Embey-Isztin Dezsőnél, aki az országos Onkológiai Intézet fájdalom ambulanciáján dolgozik, higgyék el, csodák történnek. Beleszúr egy hosszú tűvel a páciens gerincébe, és a beteg elhalt érszűkületes lába egyszer csak kifehéredik, elkezd benne a zsibongani a vér.