vissza

Megmenthetem a bátyámat???

okt
29
2012

Hetek óta sopánkodok a testvérem betegágyánál. Az intenzív osztályon van már több hete, remek orvosok és ápolók őrzik. Valami mégis hiányzik ahhoz, hogy végre talpra álljon.
Aztán egy este elmentem a Kor Kontroll Társaság és a BKIK közös klubestjére, ahol Dr. Robert Lyons a Kaqun rendszer képviselője és dr. Kulin Sándor nőgyógyász elkezdtek beszélni. Nem előadást tartottak, nem szónoki magasságokból kellet kihámozni a lényeget. Értette őket minden ember fia. Olyasmikről beszélgettek, amit nem tegnap, hanem hosszú évekkel ezelőtt vezettek be.
Lyons doktor életútja is megér egy misét: Kung-fu világbajnok volt, majd Kínában elvégezte a kínai orvoslás egyetemét, Los Angelesben ezt kiegészítette az általános orvosi karral. A „víz”, melyet hazahozott 2006-ban már Amerikában aranyérmet nyert.
B. Király Györgyi moderátorként azzal kezdte, hogy két olyan orvossal beszélget, akik mindketten a nyugati medicina eszköztárát próbálják szélesíteni, mondhatni paradigmaváltó gondolkodásmód mentén. Hiszen nem kemikáliákkal és szikével avatkoznak be az emberi szervezet biológiájába, hanem segítséget próbálnak adni szervezetnek az öngyógyuláshoz.” Van és lehet helye az alternatív medicinának, ha a szakma szabályai szerint működik. Kezdjük a vízzel, ami ugye nem gyógyít, de mégis.
Az előzményekről szólva elhangzott, hogy az 1930-as években  Ottó Warburg Nobel-díjas sejtfiziológus és Szent-Györgyi professzor kutatásai indították el az oxigén terápia bevezetését., innen erednek a Kaqun víz titkai. Ugyanis az oxigén főszerepet kap a szervezet energiatermelési folyamataiban.
Előrebocsátom, hogy kémiai egyenleteket messze elkerülöm, azokat úgysem értem, kizárólag a vízről szeretnék beszélni, amely nem csoda, csak egyszerűen hat. Méghozzá sokféle betegségre, köztük a rettegett tumorokra kiváltképp. De, „bevetik” demencia, nőgyógyászati problémák, gyulladások, ekcémák, bőrbetegségek esetén is. Ez a víz az Észak-olaszországi Dolomitok hegységben található, a Pasubio-hegy gleccseréből ered. Nem papolok többet a tudományról. Inkább arról, hogyan hatott eddig a Kaqun víz, melyből van ívó-kúra és van fürdővíz-kúra is.
Robert Lyons elmondta, hogy Amerikában élő 19 éves lányáról kiderült, hogy hasnyálmirigy daganata van, amit egy fogamzásgátló szedésének mellékhatásaként kapott. A kinti orvosok a 12,5 centis daganat alapján 3-4 hónapot jósoltak neki. A doktor úr hazahozta a lányát és naponta háromszori fürdőt írt elő neki, és naponta 3 liter ivóvizet. A daganat apróra zsugorodott, és rosszindulatúból jóindulatúvá vált, olyannyira , hogy műthető állapotba került a fiatal lány. Azóta gyereket szült, Robert pedig boldog nagypapaként ölelheti magához unokáját.
Néhány hívó szó arról, hogy mit tud ez víz? A fürdővízben megdöglenek a baktériumok, a vírusok és gombák is! A klinikai kutatások egy irányba mutatnak. Jelenleg éppen az Országos Onkológiai Intézetben áttétes melanomás betegek esetében vizsgálják a víz hatását.. A kádban lévő Kaqun - vízben 3 napig jelen van az oxigént. Ha kémikus lennék, most sikítanék egyet! Mindehhez rendelkeznek az orvos-szakma összes – ÁNTSZ, MTA, OKI - engedélyével.
Miközben ezt hallgattam, végig a bátyámra gondoltam. Most már nem annyira szívet tépően, hisz minden mondattal nőtt a szememben az ő gyógyulási esélye.
Dr. Kulin Sándor, nem véletlenül jött el Robert Lyonssal, hisz ők ketten együtt gondolkodnak, mi több egyformán! Mindketten azt hangsúlyozzák, hogy ők „csak” az öngyógyító rendszert hozzák mozgásba. Mint mondja, paradigma-váltásra lenne szükség az orvoslásban. Neki is van egy újdonsága. Az ő története is olyan, mint egy mese. Azt mondja, hogy egy görög kutatót nagyon izgatott a villámlás és addig kutatott a könyvtárak mélyén, míg az 1830-as évekből talált néhány feljegyzést. Mégpedig: szekérrel utazó emberekről, akikről megállapították, hogy daganatos, a villámcsapás után eltűnt a daganatuk!
A jelenség alapja- ezt hangsúlyozta Kulin doktor - hogy az élő szervezet, a szövetek, sejtek működése – energetikán és az informatikán alapszik. Nem véletlenül állítja a kínai orvostudomány, hogy akkor betegszünk meg, ha valami miatt kevesebb egy szerv energiája a szükségesnél. Ahol betegség van, ott energiahiány is van. A villámcsapás, pedig hatalmas energiát jelent.
Nos, dr. Kulin ilyen „villámcsapást” utánzó géppel, (melynek hivatalos neve: Papimi) gyógyítja az őt felkereső, benne bízó embereket. A görög feltaláló egyébként egyszerre vezette az athéni egyetem matematika és fizika tanszékét, és saját felesége megbetegedése ösztönözte a fejlesztésre. Félidős terhes volt, amikor kiderült, hogy előrehaladott méhnyakrákja van, egyetlen lehetőség életben maradására méhe eltávolítása a félidős babával együtt. Nem vállalta a műtétet, így férje hetek alatt összehozta a készüléket, amivel sikeresen meggyógyította a kismamát, aki már egészségesen adott életet gyermeküknek. Az apparátban van elektromágnes, meg gigaherc, meg ion. Bocsánat a női, hozzá nem értő fogalmazásért. Lehet, hogy más is van benne. Az biztos, hogy úgyanúgy az immunrendszert aktivizálja, mint a Kaqun víz.
Most a két igazi Nagyokos azon morfondírozik, hogy egyszerre kellene a kétféle kezelést egy-egy betegnél „bevetni.” Én meg azon, hogy engem a Jóisten küldött erre a klubestre: Gyurikám! Van megoldás!

Bozsán Eta

Kaqun.008.jpgKaqun.010.jpgKaqun.013.jpgKaqun.014.jpgKaqun.017.jpgKaqun.021.jpgKaqun.022.jpgKaqun.030.jpgKaqun.059.jpgKaqun.067.jpg